Използваме „бисквитки“, за да персонализираме съдържанието и рекламите на този уебсайт. Също така споделяме информация за начина, по който използвате сайта ни, с партньорските си социални медии, рекламните си партньори и партньори за анализ.

Реклами с Google

Харесайте сайта!

Партньори


Фирма Андромеда ООД
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДИСТРИБУТОР
НА АСТРОНОМИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТИ И АКСЕСОАРИ В БЪЛГАРИЯ!
Издания на Астрономическа асоциация - София:


WWW.ASTRONOM-BG.COM
АСТРО МАГАЗИНЪТ
НА БЪЛГАРИЯ
НАБЛЮДЕНИЯ НА ЗВЕЗДИТЕ И СЛЪНЦЕТО

АЛЕКС КОПИ ЦЕНТЪР:

Благотворителност

Реклами с Google

Условия за ползване на сайта

(последна промяна -  23 май 2018 г.)

 

Моля прочетете внимателно условията за използване на уебсайта и информацията в него.

Вие нямате право да ползвате и не може да използвате информацията от този уебсайт без предварително да приемете тези условия за ползване. Достъпът до този уебсайт и използването на информацията в него означава, че вие приемате тези условия и се отказвате от всякакви претенции срещу сайта и Светослав Александров, неговия управител.

1. Общи условия за ползване 

 

1. Домейните cosmos.1.bg, space-bg.org и kosmonavtika.eu са делегирани на физическото лице Светослав Александров (автор на сайта). Сайтът е създаден на доброволни начала с образователна цел.

2. Потребителите и читателите използват услугите на сайта изцяло на свой риск. Собственикът на сайта не носи отговорност за причинени повреди на компютърното оборудване на потребителя (или читателя) или друга негова собственост поради достъпа до настоящия сайт или неговото ползване.

2. Използването на текстова информация от този сайт за лични нужди е свободно. Използването на текстова информация за други сайтове или издания е разрешено след изрично цитиране на източника (cosmos.1.bg, space-bg.org или kosmonavtika.eu) и поставянето на връзка към него.

3. Голяма част от снимковия и видео материал в сайта представлява изображения или видео, предоставени от космическите агенции. При използването на този материал вие се съобразявате с правилата, поставени от космическите агенции.

4. Използването на снимков материал, обозначен като собственост на cosmos.1.bg, space-bg.org, kosmonavtika.eu или Светослав Александров за лични нужди е свободно. Използването на тези изображения за други сайтове или издания е разрешено след изрично цитиране на източника (space-bg.org, cosmos.1.bg, kosmonavtika.eu)

5. Използването на видео материал на страниците на сайта, обозначен като cosmos.1.bg или space-bg.org за лични нужди е свободно. Използването на тези видео материали за други сайтове или издания е разрешено след изрично цитиране на източника (space-bg.org, cosmos.1.bg, kosmonavtika.eu)

6. Авторът на сайта не гарантира, че страниците в сайта ще бъдат непрекъснато достъпни. Авторът на сайта не носи отговорност за загуба на информация поради каквато и да е причина.

7. Авторът на сайта се стреми да публикува информация само от достоверни източници, но не носи отговорност за верността или пълнотата на данните. В страниците на сайта има информация, чийто източник не е цитиран. Това означава, че информацията е публичен домейн и авторът не носи отговорност за нея.

8. Сайтът съдържа връзки към други сайтове, върху които авторът няма контрол. Връзката към други сайтове не означава, че авторът одобрява или не одобрява предлаганите от тези сайтове услуги.

9. Авторът на сайта не носи отговорност за предоставените от други лица материал. 

12. Авторът на сайта си запазва правото да променя всяка информация, публикувана на сайта без предупреждение.

13. Авторът на сайта си запазва правото да въвежда промени в правилата и условията за ползване без предупреждение.

14. Ако поради някаква причина на страниците на сайта са публикувани неволно материали, които нарушават нечии права, моля собствениците на тези материали да се свържат с управителя на сайта незабавно - за информация натиснете тук! Ако е констатирано някакво нарушение, материалът ще бъде свален незабавно. 

2. Политика за поверителност

 

1. Статиите, които се публикуват на страниците на КОСМОС БГ, са със свободен достъп. Поради това сайтът не разполага с възможност за регистрация на потребители и не събира лични данни. Авторът на сайта не разполага и с т.нар. mailing list (списък с e-mail-и) на читателите, съответно няма практиката да разпраща непоискана електронна поща към тях. По-стари версии на уебсайта (до 2014 година) разполагаха с дискусионен форум, който налагаше такава регистрация. Днес тези версии са заличени окончателно заедно с потребителските регистрации. 

2. Уебсайтът КОСМОС БГ използва някои услуги на трети страни, които са видими на сайта посредством разширения, модули и плъгини. Такива услуги включват: възможност за споделяне на статии в социалните мрежи (Google Plus, Facebook, Twitter, LinkedIn), възможност за оставяне на коментари под статиите (плъгин за коментиране чрез Фейсбук), брояч (GoStats). Възможно е тези трети страни да получат информация от вас. В случай, че не сте съгласни с това условие, няма как да използвате уебсайта пълноценно и не би следвало да го използвате занапред. 

3. Използваме рекламни фирми-трети страни за показването на реклами, когато посещавате уебсайта КОСМОС БГ. Тези трети фирми могат да използват "бисквитки" за съхраняване на информация на Вашия компютър. Възможно е тези фирми да използват информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.

4. За да може уебсайтът да продължи да съществува и занапред, авторът разчита на вашите доброволни дарения. Даренията се събират с помощта на трети страни, които също биха могли да обработват лични данни. Част от тези данни (име, e-mail адрес) могат да са видими и за автора на сайта. Авторът декларира, че тези данни ще се използват само и единствено за съответното дарение и няма да бъдат предоставяни където и да е другаде без вашето изрично съгласие, освен в предвидените от закона случаи. 

С уважение,

Светослав Александров

Дарения

Дарете с Epay.bg:

Дарете с PayPal:

Финансовите дарения, които изпращате, ще служат за осигуряването на безпроблемната работа на уебсайта чрез
покриването на разхода за уебхостинга и домейните,
както и за подпомагането на инициативи по популяризирането
на космонавтиката в България, образователни и научни дейности.

Фантастична книга


ISBN: 978-619-162-488-1
Издателство: Издавам.Ком
Автор: Светослав Александров
Публикувана он-лайн
на 1 септември 2014 година
Закупете хартиеното издание : ТУК
Четете в електронен вариант (безплатно):
ТУК
Оценете в Goodreads
Харесайте във Фейсбук

Туитър

Follow Us On Twitter - Image

Времето

SMS реклама

За да публикувате Вашата реклама изпратете SMS с текст space www.adres-na-saita-vi.com на номер 1851 (цена 1.20 лв. с ДДС)
www.sharebg.eu
www.astroreflect.com
www.space-bg.org
www.sharebg.eu
probujdane.wordpress.com
Camo
www.astroreflect.com

Космическа колонизация


Е-издание на книгата "Космическа колонизация - неосъществената мечта"
ISBN: 978-954-497-010-9
Издателство: e-Книги
Автор: Светослав Александров
Публикувана он-лайн на 1 ноември 2010 година
Връзки: ТУК, ТУК (Първо издание)

БГ Топ 100

Реклами с Google

Брояч