Точно преди малко се сетих вчера или оня ден гледах предаването, не съм сигурен мисля че по Нова Тв беше, та ставаше въпрос че тези които "дърпат конците" дефакто са криели през последните десетилетия за климата на планетата, вместо това са преизчислявали температурите и стойностите по тяхни си формули и както им падне, и че сега наскоро някой добър хакер е проникнал в един от компютрите на тези и се добрал до документите, които хората по света не трябвало да виждат и освен това казаха, че това за полюсите как се топят, правят така че дават снимка на полюса в една година но през Зимата , а след това дават следваща снимка за сравнение през лятото - естествено че лятото ще се топи повече отколкото зимата, но за изминалото време след летния сезон отново ще се натрупа изгубеното количество лед.И казаха в същност, че не глобално затопляне предстои, а глобално застудяване което ще трае поне следващите 40 години.Сега в момента се мъча да видя ако мога да намеря видеото, по късно ще пусна и линк.
Ами ето това намерих :
http://novinitepro.bg/novinite/po-sveta ... -veka.htmlНе съм го гледал по ПроБГ, защото на телевизора си нарочно не съм изкарал този канал, по Нова трябва да съм го гледал...