Глобалното затопляне е просто една измислица...

Често срещани заблуди от сорта на: "Фалшифицираното лунно кацане на НАСА", "Лицето на Марс", "прикрития" и неща, които си мислите, че разбирате...

Глобалното затопляне е просто една измислица...

Мнениеот SAlexandrov » Пон Юли 19, 2010 9:52 am

Вече започнах да се убеждавам в това..

Що за идиотщина? Глупавите метеоролози не могат да предскажат времето от днес за утре, ще ми казват, че имало глобално затопляне. И то антропогенно.

Какъв велик начин да държиш хиляди хора на работа.
ПОМОГНЕТЕ НА ЛОЗИНКА ДА ЖИВЕЕ!

http://lozinka.yolasite.com
Аватар
SAlexandrov
Site Admin

Re: Глобалното затопляне е просто една измислица...

Мнениеот stani » Пон Юли 19, 2010 11:46 am

Абе не знам дали има глобално затопляне ама този укенд си беше сериозно топло както в България така в Европа и ми казват после,че това ще е най-горещото лято за всички времена аз преди години си спомням ,че е имало случай температурата да надхвъли 40 градуса.
Да бъдеш първия човек, излетял в космоса ,да проведеш сам безпрецедентен дуел с природата-може ли някой да мечтае за повече.

Юрий Гагарин 1961

http://www.roscosmos.ru/main.php
Аватар
stani

Мнениеот ang » Пон Юли 19, 2010 3:01 pm

Глобалното затопляне го има, но наистина доста се спекулира по темата. ;)
Аватар
ang

Мнениеот vd_GaNgOnE » Пон Юли 19, 2010 8:32 pm

Точно преди малко се сетих вчера или оня ден гледах предаването, не съм сигурен мисля че по Нова Тв беше, та ставаше въпрос че тези които "дърпат конците" дефакто са криели през последните десетилетия за климата на планетата, вместо това са преизчислявали температурите и стойностите по тяхни си формули и както им падне, и че сега наскоро някой добър хакер е проникнал в един от компютрите на тези и се добрал до документите, които хората по света не трябвало да виждат и освен това казаха, че това за полюсите как се топят, правят така че дават снимка на полюса в една година но през Зимата , а след това дават следваща снимка за сравнение през лятото - естествено че лятото ще се топи повече отколкото зимата, но за изминалото време след летния сезон отново ще се натрупа изгубеното количество лед.И казаха в същност, че не глобално затопляне предстои, а глобално застудяване което ще трае поне следващите 40 години.Сега в момента се мъча да видя ако мога да намеря видеото, по късно ще пусна и линк.
Ами ето това намерих : http://novinitepro.bg/novinite/po-sveta ... -veka.html
Не съм го гледал по ПроБГ, защото на телевизора си нарочно не съм изкарал този канал, по Нова трябва да съм го гледал...
Аватар
vd_GaNgOnE

Мнениеот dishkov » Пон Авг 02, 2010 5:38 pm

Москва щяла да замръзне
Аватар
dishkov

Назад към Конспиративни теории