Черна стая. Или кой плагиатства от нас.

ВАЖНО! ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ! Тук, освен че ще бъдат публикувани правилата на форума, ще бъдат оповестявани всякакви административни новини!

Re: Черна стая. Или кой плагиатства от нас.

Мнениеот stani » Нед Юли 11, 2010 1:58 pm

SAlexandrov написа:2. Защото ме приемат за конкуренция, а не за партньор. И понеже усещат, че доста успешно популяризирам космонавтиката, се опитват да ми пречат по всякакъв начин.

Харесва ми това което си изложил Светльо ама по-скоро съм съгласен със второто все пак на никого не си длъжен да даваш обяснения за твойте инициативи. :)
Да бъдеш първия човек, излетял в космоса ,да проведеш сам безпрецедентен дуел с природата-може ли някой да мечтае за повече.

Юрий Гагарин 1961

http://www.roscosmos.ru/main.php
Аватар
stani

Мнениеот SAlexandrov » Сря Авг 04, 2010 7:04 am

Любезни ми Пламене,

Ако не престанеш да се заяждаш с мен, ще се принудя да взема някои по-сериозни мерки по отношение на това, което да правя с теб.

Не си ти този, който има право да определяш дали имам някакво психично заболяване или не. Още повече - не съм аз този, който имам лицеви тикове, които не мога да контролирам. За разлика от тебе...

Към останалите: познавам много добре това момченце. Забавното е, че се пише за Християнин. А в Библията пише: "По плодовете ще ги познаете". Ето да извадя някои неща от него наяве:

за какво си ми сложил забрана да пиша в клиповете ти,що не вървиш да се ебеш някъде

Toq Kreten svetlio e edin plevenski psihopat.

Още по-забавно е историята, от която Пламенчо се чална. Преди 2-3 години реших да го блокирам от скайпа, защото ме кани в разни общи чатове и ме задръства със спам. Трябваше да му пиша кимолетрични обяснения за това защо съм го направил - че ме спами, че не можем така да продължаваме... По-късно пишеше километрични романи в клиповете от VBOX, някои от които - с доста грубо съдържание. Понеже не толерирам грубо отношение към мен, реших да го забаня и от там. Любопитното е, че продължава да сипе помията си по мен и в моя сайт.

Осъзнай се, Пламене. Аз не съм този, който те преследва пред девет сайта в десети. Ти си този, който го прави - преследваш ме навсякъде и ме тормозиш. Ето това граничи с психично заболяване. Не знам дали го осъзнаваш - ако осъзнаваш, че имаш проблем, значи проблемът е наполовина решен.

Друго нещо - не знам какво целиш. Завиждаш ли ми, че ме наричаш егоист и надут пуяк? Усещам нотки завист в твоите изказвания...

И трето нещо - ти си страхливец. Защо се криеш по чатовете и сайтовете, ами не излезеш лично, пред мен и да ми кажеш в лицето това, което пишеш за мен по форумите? Защо не вземеш да ме напсуваш - не просто пред мен, ами и пред християнския си ръководител? Да му видя реакцията...

Жалък си. Престани.
ПОМОГНЕТЕ НА ЛОЗИНКА ДА ЖИВЕЕ!

http://lozinka.yolasite.com
Аватар
SAlexandrov
Site Admin

Мнениеот Цандер » Пет Авг 06, 2010 9:44 am

А кой точно е Пламен и пр.?
ПОнеже е хубаво да се видят и двете страни на спора.Влизал съм няколко пъти във форума на бгнаука(нека не се обиждат ,но за мен е доста слабо списанието и колективът).Там има един човек регистриран като пламен еди-кой-си-за същи човек ли става въпрос?
Сива е теорията,приятелю,но зелено е дървото на живота
Аватар
Цандер

Мнениеот SAlexandrov » Съб Авг 07, 2010 6:45 am

Нямам идея за кой точно Пламен става въпрос.

Иначе за нашия Пламен Гложенски - него мога да го опиша само с едно изречение - "Мислех го за приятел, а се оказа боклук".

Ще ви покажа кое е това момченце - да му се види позорът публично:

http://www.facebook.com/svetoslav#!/pro ... 914&ref=ts

... и не ми пука от последствията.
ПОМОГНЕТЕ НА ЛОЗИНКА ДА ЖИВЕЕ!

http://lozinka.yolasite.com
Аватар
SAlexandrov
Site Admin

Предишна

Назад към Административни съобщения и новини