Любезни ми Пламене,
Ако не престанеш да се заяждаш с мен, ще се принудя да взема някои по-сериозни мерки по отношение на това, което да правя с теб.
Не си ти този, който има право да определяш дали имам някакво психично заболяване или не. Още повече - не съм аз този, който имам лицеви тикове, които не мога да контролирам. За разлика от тебе...
Към останалите: познавам много добре това момченце. Забавното е, че се пише за Християнин. А в Библията пише: "По плодовете ще ги познаете". Ето да извадя някои неща от него наяве:
за какво си ми сложил забрана да пиша в клиповете ти,що не вървиш да се ебеш някъде
Toq Kreten svetlio e edin plevenski psihopat.
Още по-забавно е историята, от която Пламенчо се чална. Преди 2-3 години реших да го блокирам от скайпа, защото ме кани в разни общи чатове и ме задръства със спам. Трябваше да му пиша кимолетрични обяснения за това защо съм го направил - че ме спами, че не можем така да продължаваме... По-късно пишеше километрични романи в клиповете от VBOX, някои от които - с доста грубо съдържание. Понеже не толерирам грубо отношение към мен, реших да го забаня и от там. Любопитното е, че продължава да сипе помията си по мен и в моя сайт.
Осъзнай се, Пламене. Аз не съм този, който те преследва пред девет сайта в десети. Ти си този, който го прави - преследваш ме навсякъде и ме тормозиш. Ето това граничи с психично заболяване. Не знам дали го осъзнаваш - ако осъзнаваш, че имаш проблем, значи проблемът е наполовина решен.
Друго нещо - не знам какво целиш. Завиждаш ли ми, че ме наричаш егоист и надут пуяк? Усещам нотки завист в твоите изказвания...
И трето нещо - ти си страхливец. Защо се криеш по чатовете и сайтовете, ами не излезеш лично, пред мен и да ми кажеш в лицето това, което пишеш за мен по форумите? Защо не вземеш да ме напсуваш - не просто пред мен, ами и пред християнския си ръководител? Да му видя реакцията...
Жалък си. Престани.