Шенчжоу 7 - историческа пилотирана мисия на Китай...

В този форум ще бъдат копирани старите теми и темите, които се явяват странични за тематиката на сайта!

Форумът ще бъде заключен за коментари.

Re: Шенчжоу 7 - историческа пилотирана мисия на Китай...

Мнениеот integrall » Вто Ное 04, 2008 1:08 pm

Цялата работа ми прилича на тази с чистачката на директорския кабинет, която е вътре в "нещата" и изкарва "достоверна" информация (клюки) навън. :D
Pavonis Mons / Гора Павлина / Паунова планина
Аватар
integrall

Мнениеот SAlexandrov » Вто Фев 03, 2009 12:51 pm

Току що говорих с една китайка. Най-обикновен човек. Не е работила в космическия отрасъл, но...

С какъв ентусиазъм говори за космоса! С какъв ентусиазъм говори за Чжай Чжиганг, как сега той обикаля по градове и вдъхновява младите хора. За това, че човек излязъл в открития космос! Дори сега тя продължава да ми разказва как младите хора се интересуват от високи технологии.

Ето откъде можем да се поучим ние. Ето откъде могат да се поучат хората в Западна европа и САЩ. Тук и на запад много хора изобщо не им пука за космическите изследвания. Не ги е грижа за полетите на совалката. Имам чувството, че сега в Китай е така, както е било през 60-те години в бившия Съветски лагер и САЩ.

Няма да се учудя, ако до 2020 г. Китай построи голяма база като Мир и направи пилотирано облитане на Луната.
ПОМОГНЕТЕ НА ЛОЗИНКА ДА ЖИВЕЕ!

http://lozinka.yolasite.com
Аватар
SAlexandrov
Site Admin

Мнениеот integrall » Вто Фев 03, 2009 1:09 pm

admin написа:Току що говорих с една китайка. Най-обикновен човек. Не е работила в космическия отрасъл, но...

С какъв ентусиазъм говори за космоса! С какъв ентусиазъм говори за Чжай Чжиганг, как сега той обикаля по градове и вдъхновява младите хора. За това, че човек излязъл в открития космос! Дори сега тя продължава да ми разказва как младите хора се интересуват от високи технологии.

Ето откъде можем да се поучим ние. Ето откъде могат да се поучат хората в Западна европа и САЩ. Тук и на запад много хора изобщо не им пука за космическите изследвания. Не ги е грижа за полетите на совалката. Имам чувството, че сега в Китай е така, както е било през 60-те години в бившия Съветски лагер и САЩ.

Няма да се учудя, ако до 2020 г. Китай построи голяма база като Мир и направи пилотирано облитане на Луната.

Точно такъв ентусиазъм е бил обхванал хората преди близо половин век, когато е обикалял по света и Юрий Гагарин.
Първото му посещение в чужбина е било месец след полета в България.
На хората са нужни идоли за подражание.
Именно затова Хрушчов е избрал усмихнатия фотогеничен Юрий пред по-добре подготвения Герман.
Аватар
integrall

Мнениеот integrall » Пон Фев 09, 2009 3:48 pm

Аватар
integrall

Предишна

Назад към Архивите са живи!